Veronika- Allt var som en saga

I början var allt som en saga, min f.d fästman bad mig flytta in på hans herrgård.

”Mitt liv var perfekt, jag hade allt.”

Han köpte mig en cabriolet, satte in pengar på mitt konto, öste kläder,skor,smycken,resor över mig. Invaggade mig i en falsk trygghet. Ordnade så att allt vi hade var ”gemensamt”, efter några månader blev jag gravid.


När det var dags att föda barn, så fick jag själv köra in till förlossningen, han hade ”ont i ryggen” och kunde inte köra. Han ordnade på BB att allt var hemligstämplat, ingen fick veta att vi var där. Saken är det, vårat barn föddes på hans födelsedag och hans personal och vänner visste inte, att han hade fästmö, för till dom hade han sagt, att jag var hans hushållerska, inte fästmö.

När barnet och jag kom hem, det var då den ”synliga” misshandeln började, pengarna på kontot försvann, min cabriolet byttes ut mot en rosthög, han var aldrig hemma, mina vänner ringde och sökte mig, han svarade alltid att jag var någon annanstans. Han anmälde mig till Sociala myndigheter och sa, att jag var en dålig mamma, under hot tvingades jag skriva på olika papper där han påstod att jag var skyldig honom pengar.

Han tog mig till hans privata läkare för jag hade enorma blödningar efter förlossningen, läkaren skrev ut starka mediciner till mig för att stoppa blödningen, min f.d dubblade dosen utan min vetskap, så jag höll på att dö av en överdos.
Jag hade tur och fick tag på mina föräldrar som snabbt kom till min undsättning. Han lejde två män som försökte slänga min mamma över en hög bro som finns i min hemstad, hon skulle dö.

En dag gick han till dagiset och hämtade vårat barn, jag fick träffa honom 4 timmar, en gång i veckan under 1år med en person från Sociala myndigheter, han hade baktalat mig så för alla myndigheter, att i deras ögon så var jag livsfarlig, vilket jag inte är.

Allt detta började 1997, och fram till 2003 så gick jag på rättegång efter rättegång, och sen var han borta. trodde jag, för fram tills dags datum, så lever mina barn och jag under existensminimum. Jag har ensam vårdnad om vårat barn, vi ska börja ett nytt bra liv, ett liv med snälla människor omkring oss, för ju mer man berättar, ju mer förstår människor vad det är man har varit med om. Tack

Fotnot: namnet är fingerat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *