Lever du med en psykopat ?

Lever du såhär ?

Då kan du leva med en psykopat!

Har Ditt kontaktnät av familj & vänner minskat?

Har Du en ”färdig” historia varför Du är sen hem?

Har Du slutat bry Dig, det spelar ingen roll längre? Ingenting du gör duger

Rädd för konsekvenser?

Rädd för att ingen ska tro Dig om du berättar hur du blir behandlad?

Gör som Du blir tillsagd, lyder för att det är lugnast så?

Tror inte Du ska klara Dig om Du lämnar honom?

Kallar han Dig  fula ord?

Är han social och trevlig när andra är med?

Forcerats att utföra och säga saker för att göra honom nöjd?

Hör ofta men ”han som är så trevlig”?

Gör aldrig något rätt, han är aldrig nöjd?

Lyssnar Du på hur han ego-berömmer sig själv?

Hör du han  säga att alla andra är idioter & psykopater?

Nervärderar andra som inte lyckats lika bra?

Klagar på Din familj o Dina väninnor, hittar fel på barnens kompisar?

Blir beskylld för att flirta med alla och att vara otrogen?

Är Du van vid snabba humörsvängningar, han går från att vara öm till galet ursinne på bara några sekunder?

Försvarar Du honom när andra kritiserar honom?

Svarar du ja på flertalet av dessa frågor är risken stor att du lever med en psykopat!

2 thoughts on “Lever du med en psykopat ?”

 1. Mycket bra skrivet! Svårare att lämna en sådan man när man har barn, för han släpper dem inte, men nödvändigt. Jag är övertygad om att frågorna ovan kan hjälpa många att inse vem de lever med och att de inte är ensamma.

  Lycka till!

  Annika Widén

  1. jag levde med en sån man , det mesta stämmer men inte allt.
   jag har nu lämnat honom och varje dag är svår, mitt beroende av honom är starkt och innerst inne allt jag vill är att han ska ändra sej och vilja ha mej.
   vi har en dotter tillsammans vilket gör allt svårare.
   men han bor i ett annat land och jag bara bestämde mej en dag att nu åker jag, jag mådde sååå dåligt av att sitta i mitt hus som gam hyrde till mej o min dotter alldeles själv varje dag utan familj och vänner, för vännerna försvann sakta eftersom dom inte tyckte jag skulle vara med honom. inget jobb, separerad, ingen familj eller vänner. det enda jag såg fram emot var nä han kom för att träffa sin dotter. jag började dricka, nästan varje dag. hittade saker på hans mobil men han gav mej alltid nätt slags hopp om att vi blir en familj igen .
   men en dag så fick jag nog, bröt ihop och tänkte såhär jag inte leva , min dotter förtjänar bättre än att ha en deprimerad mamma och en alkohol och drog missbrukar till pappa, så bokade en resa och drog hem, lämnade alla våra saker i kartonger och sa hej då till vårdat liv där för alltid. har nu varit hemma i 2v och det är skit jobbigt.
   men jag vet att jag gjorde rätt och hittills är han precis som förut. tjejer hit o dit och ljuger om det och hans drog missbruk lär ju inte ha minskat.
   tog honom 1v att fråga om hans dotter då han ca arg på mej som bara drog. så varför känner jag Som omhan är allt jag vill ha?? när allt han är är en missbrukare med en massa pengar sim behandlar mej som skit och nån som han tror alltid är där och väntar på honom.
   helt sjukt men efter 2,5år av lögner, otrogenhet och missbruk och zero hjälp med vår dotter då hans liv är viktigare än nån annans så är det inte underligt att jag mår såhär. nedtryckt och förlåtit och trott d va jag som bara måste ändra mig. men jag insåg ganska snabbt det gör ingen skillnad om jag ringer lr mesar när han går ut, han kommer endå inte hem tidigare lr hem efter jobbet,
   arg på mej själv som har gått på honom och haft hopp och jag har fortfarande hopp för jag älskar honom men när jag är med honom så gör han mej vara ledsen och obekväm . jag va en stark, självständig karriär kvinna innan jag va med honom och jag gav upp allt för honom och han kunde inte ge upp festandet även att han är 40.
   men jag tänker bli en stark självständig kvinna igen för min dotters skull och jag skulle göra vad som helst för att radera minnet av honom men måste vara snäll så vi får våra saker tillbaka eftersom han har kontroll över det.
   vill avsluta med detta
   cry a river, build a bridge, walk over it and move on

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *